Senad Lulić ne igra protiv Estonije

Propušta meč zbog povrede

Senad Lulić ne igra protiv Estonije

Mehmed Baždarević na posljednjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji neće moći računati ni na Senada Lulića, koji se pridružio spisku povrijeđenih ili nedovoljno spremnih bh. reprezentativaca.

Pored Vršajevića i Salihovića, koji su se povrijedili pred meč sa Belgijom, BiH će u Talinu biti lišena usluga iskusnog Lulića koji ima problema sa zadnjom ložom.

Fudbaler Lazija danas neće biti na treningu Zmajeva koji je zakazan za 19 sati na stadionu Maarjamae.

Vrijedi istaći da bi u susretu sa Estonijom Baždarević mogao pružiti priliku nekim igračima koji ne igraju tako često za nacionalni tim, s obzirom da ovaj meč nažalost nema neki pretjeran rezultatski značaj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi