Senderos na meti Wolfsburga

Vukovi traže pojačanje u odbrambenoj liniji

Senderos na meti Wolfsburga

Adnan Beganović

Švicarski odbrambeni reprezentativac i igrač Arsenala Philippe Senderos prema pisanju otočkih medija na meti je aktuelnog njemačkog prvaka Wolfsburga.

Momčad naših reprezentativaca Edina Džeke i Zvjezdana Misimovića u grozničavoj je potrazi za odbrambenim igračem, a engleski Guardian navodi da je prvi na listi želja popularnih Vukova Philippe Senderos.

Podsjetimo, Senderos je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Milanu, a nakon povratka u Arsenal nije se uspio ustaliti u prvoj momčadi pa zbog toga želi napustiti Topnike.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger prema pisanju Gardiana nema ništa protiv odlaska švicarskog igrača te je spreman razmotriti eventualne ponude koje stignu za njega.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.