Senderos: Obavezno napuštam Arsenal

U Londonu na njega ne računaju

Senderos: Obavezno napuštam Arsenal

Edmir Škorić

Philippe Senderos nema naklonost Arsenala u posljednje vrijeme, pa švicarski reprezentativac najavljuje odlazak sa Emiratesa već u januaru.

Švicarac Philippe Senderos prošlu je sezonu proveo na posudbi u Milanu, a ove sezone grije klupu londonskog Arsenala. Senderos je frustriran zbog činjenice da ne dobija priliku pokazati svoj kvalitet, pa inzistira da u januarskom prelaznom roku napusti Emirates.

Jedan od njegovih obožavatelja je David Moey, trener Evertona koji se ranije zanimao za Senderosa, a kako pišu otočki mediji, do nove godine moglo bi doći do dogovora na relaciji dvaju klubova.

"Trebam tražiti rješenje jer nisam igrao za Arsenal. Promjena kluba u zimi je mogućnost - meni su sva vrata otvorena", priznaje Senderos za Sunday Mirror.

"Ovo je zaista teško vrijeme za mene. Vjerujem u Boga i moram ostati jak".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.