Senderos želi pobjedu protiv Evertona

Senderos želi pobjedu protiv Evertona

Defanzivac Fulhama, Philippe Senderos, istakao je kako sa svojim timom želi izboriti plasman u Evropu naredne sezone.

Fulham će u petak navečer igrati protiv Evertona u okviru engleskog FA kupa, a Senderos se nada pobjedi protiv svog bivšeg kluba. Podsjetimo, 26-godišnji Švicarac je 2010. godine bio na kratkoj posudbi u Evertonu.

"Everton je odličan tim i smatram da posjeduju mnogo kvaliteta. Kada imaju dobar dan mogu pobijediti svaku ekipu u Premiershipu. Također, znamo da nismo imali mnogo sreće u prethodnim utakmicama protiv njih i nadamo se da će se to promijeniti sada", rekao je Senderos, te dodao:

"Svi želimo u petak doći do pobjede i napustiti Goodison uzdignutih glava. Eliminisani smo iz Evrope, tako da imamo dobru šansu da preko FA kupa vratimo izgubljeno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti