Senedin Oštraković potpisao za gradačačku Zvijezdu

Iskusni golman stigao na Banja Ilidžu

Senedin Oštraković potpisao za gradačačku Zvijezdu

Nakon što je danas u redove Zvijezde stigao mladi veznjak Kenan Šarić, u Gradačcu je osigurano pojačanje i među stativama.

Naime, u redovove Zvijezde iz Gradačca je danas stigao iskusni golman Senedin Oštraković.

Oštraković u Gradačac stiže nakon sezone u HNK Orašje, a sa Zvijezdom je potpisao jednogodišnji ugovor. Oštraković je već jednom nosio dres Zvijezde i to u sezoni 2009/2010.

Inače, ovaj 31-godišnji čuvar mreže ima bogato iskustvo u domaćem fudbalu pošto je u našoj zemlji promijenio veliki broj klubova. Oštraković je tako u prošlosti nosio dres Slobode, TOŠK-a, Zvijezde, Radničkog, Veleža, kazahstanskog Taraza, Olimpika, Sarajeva, Borca i Radnika.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi