Senna želi u City
Želju mu je da se okuša na Otoku

Španac seli u Englesku

Senna želi u City

Eldar Ganibegović

Nakon što su iz Manchester Citya najavili da u svoje redove planiraju dovesti španskog reprezentativca Marcosa Sennu, španski reprezentativac se izjasnio da bi volio karijeru nastaviti u engleskom klubu.

Senna ugovor sa Villarealom ima do 2013. godine, a kako sam kaže već ovog ljeta je spreman napustiti "žutu podmornicu" i priključiti se Manchesteru.

"Čuo sam za veliki projekat u Cityu i drago mi je što se računa na mene. Engleska liga je najbolja na svijetu i sigurno da je svakom igraču čast i želja da tu zaigra. Trebala bi jako bogata ponuda Citya za mene da bi se to realiziralo, ali ništa nije nemoguće", rekao je Senna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije