Senna: Želim se vratiti u Villareal

Nostalgija za Žutom podmornicom

Senna: Želim se vratiti u Villareal

Karijeru Marcosa Senne obilježio je period proveden u Villarealu, u kojem je nastupao punih jedanaest godina.

Danas nastupa za New York Cosmos, a od 2002. do 2013. godine je bio član Žute podmornice sa kojom je iskusio slast samog evropskog vrha ali i drugi rang španskog fudbala. Senna je prošao mnogo toga sa svojim klubom i ne čudi nostalgija koju osjeća prema Villarealu.

"Sviđa mi se kako sada izgleda Villareal. Riječ je o jednom odličnom projekto koji zaslužuje svaku pohvalu. Čini mi se da će ovo biti odlična sezona za Villareal, a naravno da ću pratiti sve što se dešava sa mojim klubom", rekao je Senna pa se potom osvrnuo na svoj povratak kući.

"Villareal je moj dom, tu sam prošao sve i svašta. Želim se vratiti nazad u klub, nebitno na kojoj poziciji. Sve mi nedostaje", iskren je bio Senna.

Marcos Senna ima 38 godina a u karijeri je odigrao i 28 utakmica za reprezentaciju Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti