Šerbo najavio borbu za vrh, a Krčmarević nema opravdanja
Krčmarević loše počeo sezonu na klupi Želje

Treneri nakon meča

Šerbo najavio borbu za vrh, a Krčmarević nema opravdanja

Midhat Šljivak

Željezničar je večeras šokantno poražen na Bilinom polju od Čelika sa 1:0.

Pobjednika je odlučio Anel Dedić golom u 83. minuti meča, a nakon utakmice je jako zadovoljan bio pomoćni trener Zeničana Bakir Šerbo.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili danas, kontrolisali smo meč i pitanje je bilo trenutka kada ćemo postići gol. Čestitke igračima na herojskoj igri, ali posebno hvala ovim ljudima koji su došli", rekao je Šerbo, te je dodao:

"Mi polako slažemo ekipu, polako dolazi na svoje mjesto i mislim da ćemo se u izvjesno vrijeme boriti za vrh", poručio je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Željezničara Slobodan Krčmarević nije previše rekao nakon meča.

"Evropska utakmica ne može da bude opravdanje. Jedna kardinalna greška mladog igrača je odlučila. Morali smo biti ubojitiji ka naprijed, radili smo izmjene u tom pravcu, imali smo nekoliko prolika, ali to nije bilo dovoljno za bolji rezultat. Čestitke Čeliku", rekao je Krčmarević.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi