Serdarević se priključio treninzima

Bez prijateljske utakmice za vikend

Serdarević se priključio treninzima

Adnan Beganović

Reprezentativnu pauzu u taboru Veleža iskoristili su da pojačaju ritam treninga. Za vikend neće biti prijateljskih utakmica.

"Radimo u ciklusu četiri jaka treninga, peti relaksirajući, dok je u terminu šestog treninga igrači imaju slobodno. Od jutros u puni trenažni ciklus uključio se i Nedžad Serdarević. Odlučili smo se da ne igramo prijateljsku utakmicu u slobodnom terminu ovog vikenda. Radit ćemo na treninzima na otklanjanju nedostataka i na tome da igrači imaju sve više ponavljanja planiranih akcija u utakmici" kaže Asmir Džafić, šef struke Rođenih.

Rođeni će kompletnu reprezentativnu pauzu provesti u Mostaru. Razlog tome je i činjenica da su se vremenske okolnosti, u odnosu na proteklih dva mjeseca, radikalno poboljšale.

"Vrijeme je konačno počelo biti u interesu sporta. Činjenica je da će se i utakmice igrati u vremenskim okolnostima koje su radikalno bolje, što nam samo može ići u prilog", naglašava Džafić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.