Sergio Aguero predvodi napad Gaučosa

Najavljene promjene u timu Argentine

Sergio Aguero predvodi napad Gaučosa

M. Skaka

Nakon što su Gaučosi obavili prvi trening na stadionu Cardinalsa u St. Louisu, argentinski mediji najavili su i postavu koja bi trebala izaći pred našu selekciju.

Iako se špekulisalo da bi argentinski selektor Sabella mogao na golu dati priliku zvijezdi Boca Juniorsa, Agustinu Orionu, sve su prilike da se to neće desiti. Sergiu Romeru je neophodan kontinuitet koji nema u Monacu, te će jedinica Argentine ostati nepromjenjena u odnosu na meč sa Ekvadorom.

Ipak, argentinski mediji očekuju da bi na megdan Zmajevima mogao izaći jedan sasvim različit tim od onog koji je prije dva dana remizirao sa Ekvadorom. Magazin Ole najavljuje niz novih startera u timu Gaučosa.

Tako bi Zabaleta, Otamendi i Rojo trebali činiti odbranu, a Rodrigo Palacio i Sergio Aguero startati od početka u vrhu napada Argentine. Mascherano će nositi kapitensku traku i protiv Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.