Sergio Ramos propušta meč protiv BiH!
Španiji je nakon poraza u Zagrebu potreban remi Engleske i Hrvatske na Wembleyju kako bi osvojili prvo mjesto u grupi. Nestrpljivo će čekati rasplet u tom meču (Foto: EPA)

Povreda kapitena Crvene furije

Sergio Ramos propušta meč protiv BiH!

Midhat Šljivak

Kapiten reprezentacije Španije Sergio Ramos neće igrati u prijateljskom susretu protiv Bosne i Hercegovine.

Ramos je u sinoćnjem meču protiv Hrvatske na Maksimiru (3:2) doživio povredu prepona i odlučeno je da on propusti meč protiv naše selekcije koji se igra u nedjelju.

Kapiten Crvene furije je igrao pod povredom i protiv Hrvatske. Ipak, nije želio napustiti teren zbog važnosti utakmice u kojoj je postigao gol sa bijele tačke.

Međutim, to nije pomoglo Špancima da izbjegnu poraz na Maksimiru, a junak Hrvatske je Tin Jedvaj koji je za pobjedu pogodio u sudijskoj nadoknadi.

Sergio Ramos se već vratio u Madrid gdje će početi sa oporavkom sa klupskim ljekarima koji će ga pokušati osposobiti za utakmice La Lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi