Sergio Ramos će naredne sedmice po prvi put trenirati s ostatkom ekipe PSG-a

Dobio dozvolu

Sergio Ramos će naredne sedmice po prvi put trenirati s ostatkom ekipe PSG-a

E. Čaušević

Prethodnih dana francuski mediji uveliko su špekulisali o tome da u PSG-u razmišljaju o tome da raskinu ugovor sa Sergijom Ramosom.

Le Parisien je prvi prije nekoliko dana objavio da čelnici PSG-a razmatraju opciju da u januaru raskinu ugovor s iskusnim španskim defanzivcem.

Ramos je ljetos kao veliko pojačanje stigao u klub, ali još uvijek nije odigrao ni minute jer ima ogromne probleme s povredama i fizičkom spremom.

No, demantovano je da će PSG raskinuti ugovor s njim jer bi klub u tom slučaju morao Ramosu platiti čak četiri miliona eura odštete jer ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Međutim, čini se da se za Ramosa konačno popravlja situacija u PSG-u i da bi uskoro mogao da debituje za Parižane.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je jučer potvrdio da će Ramos konačno početi trenirati sa prvom ekipom naredne sedmice i to tek četiri mjeseca nakon što je zvanično potpisao za francuski klub.

Ramos bi trebao prvo trenirati s ekipom nekoliko sedmica, a debi se očekuje tek početkom decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi