Realovim problemima nikad kraja
Foto - EPA

Nove povrede

Realovim problemima nikad kraja

M. Šljivak

Real Madrid našao se u velikim problemima pred nastavak sezone.


Reprezentativna okupljanja ostavila su trenera Zinedinea Zidanea bez dvojice standardnih štopera Raphaela Varanea i Sergija Ramosa.

Kapiten Ramos povrijedio se u utakmici Španije i Njemačke. Požalio se na povredu i u 43. minuti je napustio teren. Pretpostavlja se da će morati na pauzu i da će propustiti meč sa Villarrealom.

Sa druge strane povrijeđen i Raphael Varane u utakmici između Francuske i Švedske. On je napustio meč na poluvremenu i još uvijek se ne zna šta je uzrok povrede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored utakmice sa Villarrealom obojica su pod upitnikom za meč Lige prvaka protiv Intera naredne srijede, a Zidanu je ovo veliki problem jer je ranije ostao i bez Edera Militaa.

Od početka sezone Real ima ozbiljnih problema sa povredama i vidjet ćemo šta će smisliti Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi