Šerif Hasić na putu ka Gradačcu

Zeničanin pojačava Zvijezdu

Šerif Hasić na putu ka Gradačcu

E. Škorić

Bivši U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine i dojučerašnji član Novog Pazara iz Srbije, Šerif Hasić, uskoro bi trebao biti i službeno predstavljen kao novo, ove zime već četvrto pojačanje gradačačke Zvijezde.

Hasić ima svega 23 godine, ali iza sebe već ima poprilično bogatu karijeru. Ovaj 190 centimetara visoki Zeničanin igrao je za Čelik, potom hrvatski Junak (Sinj), tuzlansku Slobodu, švicarski Kriens, a ovu sezonu nosio dres srbijanskog drugoligaša Novog Pazara.

Karijeru će nastaviti u gradačačkoj Zvijezdi, što je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i šef stručnog štaba Zmajeva, Dragan Jović.

"Još uvijek nije naš igrač, no mogu reći da je transfer nadomak realizacije. Hasić bi nam se, ne dogodi li se nešto neočekivano, uskoro trebao pridružiti. Već smo ranije doveli Đelmića, Ristića i Karadžu, no nećemo stati na ovome. Do kraja prelaznog roka angažovat ćemo još nekoliko igrača, sa kojima smo u pregovorima", kazao nam je Jović.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.