Sesar: Bolji smo, ali to moramo pokazati i na terenu

Pouzdani veznjak Sarajeva iz Bologne za SportSport.ba

Sesar: Bolji smo, ali to moramo pokazati i na terenu

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva danas će iz Bologne, gdje su prenoćili, otputovati za Maltu gdje ih u četvrtak očekuje revanš susret 1. pretkola Evropske lige sa Hiberniansom.

Bordo momčad je u prvom susretu odigranom na Koševu slavila sa 5:2, a u taboru Sarajeva vjeruju da će proći u narednu fazu takmičenja.

"Očekujem pozitivan rezultat, odnosno siguran sam da naš prolazak u 2. pretkolo niti u jednom trenutku neće doći pod znak pitanja", za SportSport.ba je istakao pouzdani veznjak bordo momčadi Ivan Sesar, kojeg je kao i većinu bh. sportske javnosti Hibernians u prvom susretu pozitivno iznenadio.

"Prije početka meča stvorena je atmosfera kao da igramo protiv ribara. Iskreno, pozitivno su me iznenadili fudbaleri Hiberniansa. Danas svi igraju fudbal, pa tako i oni, no ipak smo pokazali da smo bolji, što je na kraju krajeva i rezultat pokazao", istakao je Sesar i na kraju dodao:

"Hibernians ima nekoliko dosta dobrih igrača, dva Brazilca u sredini terena su po meni najopasnija i moramo ih dobro čuvati. Bolji smo, to je pokazao i prvi susret, ali opuštanja ne smije biti i ukoliko u susret uđemo maksimalno, siguran sam da ćemo proći u narednu fazu takmičenja."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.