Sesar: Razgovarao sam s Čenanom, ali ne o prelasku u Želju

Fudbaler Širokog za SportSport.ba

Sesar: Razgovarao sam s Čenanom, ali ne o prelasku u Želju

Adnan Beganović

Premijerligaški klubovi krenuli su sa pripremama za nastavak sezone, pa sve više njih i slaže svoj igrački kadar s kojom će pokušati ostvariti zacrtane ciljeve.

U posljednjih nekoliko dana veoma je burno na bh. fudbalskoj pijaci, a kao i u nekoliko posljednjih prelaznih rokova, aktivan je i najtrofejniji bh. klub Željezničar.

Plavi su u svoje redove već doveli četiri fudbalera (Zeba, Bobić, Zakarić i Crnov) i s njima se povezuje još nekoliko imena. 

Naime, danas se pojavila informacija da je Željezničar u pregovorima sa nekadašnjim fudbalerom Sarajeva, a danas Širokog Brijega, Ivanom Sesarom. Istina je da je Sesar prije nekoliko dana u Mostaru sjedio i razgovarao sa glavnim skautom FK Željezničar Aldinom Čenanom, no tema njihovih razgovora nije bio eventualni dolazak na Grbavicu.

Glavni skaut najtrofejnijeg bh. kluba kod Sesara se raspitivao o igračkim i ljudskim kvalitetima Ivana Crnova, njegovog dojučerašnjeg saigrača u Širokom Brijegu, što nam je potvrdio i sam fudbaler.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sjedio sam sa Čenanom s kojim sam prijatelj dugi niz godina i nije bilo riječi o prelasku u Željezničar. Raspitivao se o Crnovu i to je sve što imam reći na tu temu", rekao je za SportSport.ba Ivan Sesar.

Podsjetimo, Sesar je za Široki Brijeg ugovorom vezan još godinu i po dana, a svakako valja naglasiti i da će vezni fudbaler ekipe sa Pecare uskoro stati na ludi kamen te da će na svadbu biti pozvan i njegov prijatelj Aldin Čenan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti