Sesaru bod na gostovanju Medunjanina

Super lig, 22. kolo

Sesaru bod na gostovanju Medunjanina

Nakon teškog poraza na gostovanju kod Rizespora od 5:1, Gaziantepspor našeg Harisa Medunjanina upisao je remi na svom terenu. U okviru 22. kola turske Super lig Gaziantep i Akhisar Belediye podijelili su bodove nakon što je susret završen sa 1:1.

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin koji je u prošlom kolu postigao svoj prvijenac u ovoj sezoni našao se u početnom sastavu Gaziantepa, baš kao i sa druge strane bivši reprezentativac Ivan Sesar.

Gosti su do vodstva stigli u 59. minuti utakmice, a strijelac za Akhisar bio je Demirok u 59. minuti utakmice. Četiri minute nakon vodstva Sesarove ekipe Medunjanina je na terenu zamijenio Sapara.

Bod domaćim fudbalerima donio je Tosun pogotkom u 78. minuti utakmice. Do kraja su domaći fudbaleri imali još nekoliko prilika, ali su mreže ostale mirovati.

Super lig, 22. kolo:
Gaziantepspor – Akhisar 1:1 (Tosun 78 / Demirok 59)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.