Šešlija: Imamo kvalitet za pobjediti lidera

Trener Slavije uoči susreta sa Željom

Šešlija: Imamo kvalitet za pobjediti lidera

Slavija je i definitivno jedna od najnepredvidljivijih ekipa u Premijer ligi BIH. Ovog proljeća su kod kuće nanizali dva poraza od Širokog Brijega i od Borca, a u gostima su pobjedili Travnik i iz Gradačca su donijeli samo jedan bod, iako su vodili tokom većeg dijela susreta. Šansu da prekinu sa slabim rezultaima imat će u nedjelju protiv Željezničara.

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Premijer ligi i morat ćemo sve učiniti da konačno pred našim navijačima dođemo do pobjede. Neće biti lako, jer uloga favorita je na strani komšija, ali i mi imamo svoje kvalitete koje ćemo pokušati da iskoristimo kako bi savladali lidera sa Grbavice", rekao je trener Milomir Šešlija.

 

U Slaviji su se odmah posle Gradačca okrenuli predstojećem komšijskom derbiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Željezničar je u dobroj formi, a u goste nam dolaze poslije plasmana u finale Kupa BiH. Sigurno je da imaju ogroman motiv, ali ne treba zaboraviti da smo i mi maksimalno motivisani. Još uvijek imamo šansu da se borimo za Evropu i zato ćemo sve učiniti kako bi došli do pobjede. Vjeruje da možemo unijeti dodatnu neizvjesnost u Premijer ligu", rekao je napadač Dejan Rašević.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.