Šešlija: U Travniku ne smijemo griješiti

"Igrači su shvatili gdje su griješili protiv Širokog"

Šešlija: U Travniku ne smijemo griješiti

A. Haznadarević

Izvukli su fudbaleri Slavije pouke iz utakmice protiv Širokog Brijega i sad idu u Travnik sa željom da se pokušaju iskupiti za prošlonedjeljni neuspjeh.

"Nedostajalo nam je agresivnosti protiv Širokog i sad su igrači shvatili gdje su griješili", smatra trener Milomir Šešlija, koji se zatim osvrnuo ka susretu sa Travnikom:

 

"Sad igramo protiv Travnika koji je jako neugodan. Uostalom oni su to pokazali i na Grbavici gdje ih je i Željezničar teško pobjedio. Morat ćemo od prvog minuta maksimalno borbeno ući u ovaj susret i pokušati uzeti jedan bod ili cijeli plijen. U Travniku ne smijemo griješiti",  rekao je Šešlija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti