Šešlija: Zaluženo smo pobijedili

Trener Slavije nakon trijumfa nad Radnikom

Šešlija: Zaluženo smo pobijedili

Nekad najbolji strijelac lige Feđa Dudić svojim golom donio je Slaviji tri boda protiv Radnika, ali i olakšanje stručnom štabu svoje momčadi. 

Trener Milomir Šešlija je mogao da odahne.

 

"Čini se da smo u ovu utakmicu ušli sa više želje za pobjedom, iskoristili smo tu jednu šansu iz penala i zasluženo smo osvojili bod. Moramo biti zadovoljni jer je i Radnik imao neke svoje prilike, ali bez obzira na sve smatram da smo zaslužili pobjedu," rekao je Milomir Šešlija.

 

Trener Radnika Srđan Bajić je imao neke zamjerke na svoje igrače.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Generalno gledano Slavija je iskoristila taj jedanaesterac i on je odlučio pobjednika. Mi svoje šanse nismo iskoristili i zato smo izgubili utakmicu. Uz malo sportske sreće mogli smo do jednog boda," rekao je Bajić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.