Šest golova u remiju Werdera i Nurnberga

Bundesliga

Šest golova u remiju Werdera i Nurnberga

Midhat Šljivak

Odličnu utakmicu u sedmom kolu Bundeslige odigrali su u Bremenu domaći Werder i Nurnberg, a na kraju je susret okončan rezultatom 3:3.


Domaći tim je jako dobro otvorio utakmicu, a do vodstva su stigli u osmoj minuti kada je vlastitu mrežu pogodio gostujući fudbaler Dabanli za prednost Werdera od 1:0. Povećanje vodstva je stiglo u 34. minuti, a za 2:0 je pogodio Elia.

Nurnberg je uspio u finišu prvog poluvremena da dođe do gola. Pogodio je Kiyotake za smanjenje rezultata na 2:1.

Drmić je nakon osam minuta igre u nastavku izjednačio rezultat na 2:2, ali je Elia svojim drugim pogotkom u 66. minuti ponovo doveo Werder u vodstvo od 3:2. Ipak, samo četiri minute kasnije Hlousek je izjednačio na 3:3, što je bio i konačan rezultat utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti