Šest sudija na Koševu, Jakupović na Grbavici

Derbi između Zrinjskog i Sarajeva

Šest sudija na Koševu, Jakupović na Grbavici

Edmir Škorić

Za vikend će se odigrati mečevi trećeg kola Lige za prvaka i Lige za opstanak.

U Ligi za prvaka igra se derbi između Sarajeva i Zrinjskog, a na Koševu će biti šest sudija.

Meč će suditi Zoran Grbić, njegovi pomoćnici bit će Senad Ibrišimbegović i Elvis Prošić, dok će četvrti sudija biti Elvis Mujić. Iza golova će biti postavljeni Ermin Sivac i Dragan Petrovič.

Eldin Jakupović sudit će duel Željezničara i Krupe na Grbavici, asistirat će mu Arnel Novalić i Čedomir Vičić, dok je Zoran Soknić četvrti sudija.

Admir Šehović je delegiran za glavnog sudiju na meču Radnika i Slobode, dok će pomoćnici biti Sreten Udovičić i Igor Radaković, a četvrti sudija je Irfan Peljto.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče mečeva u Ligi za opstanakk, Antoni Bandić dijeli pravdu na meču Mladost - Olimpik, Ilija Živković na meču Vitez - Široki, a Ognjen Valjić sudi derbi donjeg dijela tabele između Metalleghea i Čelika.

I na tom meču angažovano je šest sudija, pa će Valjiću asistirati Dženan Milić i Amer Macić, Goran Paradžik je četvrti sudija, a iza golova će biti Tomislav Čuič i Miloš Gigović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi