Šest trenera koji su dočekani zvižducima u bivšem timu

Mourinho nije jedini

Šest trenera koji su dočekani zvižducima u bivšem timu

Portugalski stručnjak Jose Mourinho sinoć je sa Manchester Unitedom gostovao kod svog bivšeg tima Chesleaja u okviru četvrtfinala FA Cupa.

Posebni - kako je sam sebe nazvao u vrijeme kada je prvi put vodio ekipu Chelseaja, nije dočekan kako je to očekivao od publike na Stamford Bridge stadionu. Navijači Chesleaja su zviždali Mourinhu, a on im je u jednom trenutku rukom gestikulisao da je sa Plavcima osvojio tri trofeja u Premiershipu i da je još uvijek broj 1.

Mi ćemo vas podsjetiti da Mourinho nije jedini trener u Engleskoj koji je na stadionu bivšeg tima dočekan zvižducima. Osim njega, donosimo vam i imena još petorice. Dakle, da krenemo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije