Šestorici istekao ugovor, vraća se Tolja?
Navijači Čelika s nestrpljenjem očekuju promjene

Puno posla na Bilinom Polju

Šestorici istekao ugovor, vraća se Tolja?

Edmir Škorić

Zeničani još uvijek iščekuju imenovanje novog trenera, a prema posljednjim informacijama čini se kako će mjesto Omera Kopića zauzeti bivši strateg mostarskog Veleža Abdulah Ibraković.

Abdulah Ibraković bi danas  trebao sve dogovoriti sa Upravnim odborom Čelika na čelu sa sportskim direktorom Nerminom Šabićem.

Na Bilinom Polju čekaju imenovanje novog trenera, nakon čega bi odmah zakazali prozivku igrača. Ugovor je istekao Almiru Hasanoviću, Arminu Imamoviću, Bojanu Markoviću, Arminu Kapetanu, Aladinu Isakoviću i Harisu Dilaveru, a o njihovoj budućnosti odlučit će upravo novi šef struke.

Upitan je i opstanak golmana Luke Bilobrka, kojeg traže pojedini hrvatski prvoligaši. I u slučaju da Bilobrk napusti Bilino Polje, u Čeliku imaju alternativu. Riječ je o Almiru Tolji, nekadašnjem bh. reprezentativnom golmanu koji se vratio iz Irana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.