Sevastopol prejak za bivši Štilićev klub

Ukrajinska Premier liga, 8. kolo

Sevastopol prejak za bivši Štilićev klub

U posljednjoj utakmici današnjeg programa 8. kola ukrajinske Premier lige Sevastopol je pred svojim navijačima savladao bivši klub našeg Semira Štilića sa 1:0.

Trenutak koji je odlučio utakmicu desio se početkom drugom poluvremena, nakon što je prvih 45 minuta okončano bez golova. Igrala se sedma minuta nastavka kada je mrežu Karpata pogodio Brazilac Rosa.

Nakon ovoga susreta dva tima su samo Sevatopol je sa pozicije broj dvanaeste skočio na desetu, dok je Karpaty nakon ovoga poraza, pa za jedno mjesto i sada je jedanaesta ekipa ukrajinskog prvenstva. 

Ukrajinska Premier liga, 8. kolo:

Sevastopol – Karpaty 1:0 (Rosa 52)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti