Ševčenko u januaru napušta San Siro?

Nakon samo pola godine u Milanu

Ševčenko u januaru napušta San Siro?

Italijanska La Repubblica tvrdi da bi Andrij Ševčenko u januaru, nakon samo pola godine od povratka u klub, mogao napustiti redove Milana...

Nakon što se vratio iz Chelseaja u klub u kojem je stekao svjetsku slavu, ukrajinski fudbaler nikako ne može pronaći pravu formu i u ovom je trenutku tek četvrta napadačka opcija trenera Carla Ancelottija. Ispred njega se nalaze Marco Borriello, Filippo Inzaghi i Alexandre Pato, a napadački orijentisani Kaka i Ronaldinho, također ga guraju prema klupi.

Od kada se vratio na San Siro, Ševčenko je u tek jednu utakmicu krenuo kao član početne jedanaestorice, što kod njega sigurno ne nudi previše razloga za zadovoljstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.