Sevilla spremna Negreda prodati Liverpoolu?

Sevilla spremna Negreda prodati Liverpoolu?

Edmir Škorić

Sevilla bi, navodno, mogla prihvatiti potencijalnu Liverpoolovu ponudu od 17 miliona funti za svog napadača Alvara Negreda.

Fernando Torres iza sebe, gledajući ovu sezonu, nema puno toga napravljenog. Osim toga, španjolski se reprezentativac u nekoliko navrata povezivao sa drugim klubovima, iako je on nedavno priznao kako će ostati na Anfieldu unatoč teškim trenucima.

No, Redsi svejedno žele da se osigraju dovođenjem još jednog kvalitetnog napadača. Na meti je još jedan Španjolac, napadač Seville Alvaro Negredo, koji je u postigao deset golova u 16 utakmica (sva natjecanja) ove sezone.

TalkSport izvještava kako bi Andalužani rado prihvatili ponudu, ukoliko ona zaista i postoji, Liverpoola od 17 miliona funti. Negredo nije razmišljao o odlasku, no svjestan je interesa engleske momčadi.

"Pročitao sam nešto, ali moj menadžer mi je kazao kako se trenutno ništa ne događa po tom pitanju, te sam ja usredotočen samo na svoje igre u dresu Seville", kazao je Negredo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.