Sevilla želi Bendtnera

Sevilla želi Bendtnera

Španska Sevilla u prvih sedam kola Primere nije okusila gorčinu poraza. Uknjižili su četiri pobjede i tri neriješena rezultata.

Epilog je trenutno četvrta pozicija na tabeli iza nedodirljivih Barselone i Reala među koje se ugurao i Levante.

Reklo bi se da u Sevilli mogu biti itekako zadovoljni postignutim. Međutim, ono što zabrinjava je slaba efikasnost. Dolaskom našeg kapitena Spahića odbrana je dodatno ojačana te su u sedam mečeva primili svega četiri pogotka ali su ih za to vrijeme postigli tek osam.

Evidentno je da vremešni Kanute nije u stanju sam nositi teret napada pa su se u Sevilji dali u potragu za pojačanjem u napadu. Kako sada stvari stoje, prva opcija je 23-godišnji Danac Nicklas Bendtner koji trenutno nastupa za Sunderland.

Međutim, Danac se još uvijek vodi kao igrač Arsenala a budući da su Topnici sve slabiji sa igračkim kadrom, pitanje je da li će pustiti Bendtnera u Španiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti