Sevilli bod, Spahiću 90 minuta

Španska Primera

Sevilli bod, Spahiću 90 minuta

Odigran je prvi susret 11. kola španske Primere, a Spahićeva Sevilla je odigrala utakmicu bez pogodaka, u gostima protiv Mallorce.

Andalužani su odigrali susret za zaborav, jer su u 90 minuta uspjeli uputiti samo jedan udarac u okvir gola Doudoua Aouatea, golmana Mallorce. Domaćini su prijetili više, ali ipak nisu uspjeli doći do pogotka. Nakon 90 minuta, rezultat je glasio 0:0.

Sevilla je ovim rezultatom produžila niz bez pobjede, a sada on iznosi 4 utakmice. Također, ni Mallorca nije ništa bolja, jer im je ovo šesta utakmica bez pobjede zaredom. Naš kapiten, Emir Spahić, je odigrao cijeli susret, a u 58. minutu je dobio žuti karton.

Ni jedna, ni druga ekipa sa ovim bodom nisu napredovale na tabeli, te tako Sevilla zauzima 5. mjesto, a Mallorca 14, nakon 11 odigranih susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.