Shaw zbunio javnost s izjavom o Ibrinoj povredi

Nikome više nije ništa jasno

Shaw zbunio javnost s izjavom o Ibrinoj povredi

E. Čaušević

Navijači Manchester Uniteda nalaze se u šoku nakon što je objavljeno da će Zlatan Ibrahimović zbog povrede propustiti ostatak sezone.

Ibrahimović je u revanš utakmici četvrtfinala Evropske lige zadobio povredu koljena zbog koje će propustiti ostatak ove sezone, a pojedini mediji na Otoku objavili su da će van terena možda biti i do osam mjeseci. Ipak, defanzivac Uniteda, Luke Shaw, zbunio je englesku javnost nakon izjave o Ibrahimovićevoj povredi.

"Znao sam da ne izgleda dobro na televiziji, ali on ima jako dobar duh. Nakon što je utakmica završena on je hodao po svlačionici. Nisam znao koliko je ozbiljna povreda, ali djelovao mi je optimistično. Nadamo se da nije ništa ozbiljno i da će se brzo vratiti na teren", rekao je Shaw.

Nakon izjave igrača Uniteda mnogi su počeli razmišljati da se ne radi o tako ozbiljnoj povredi kao što se misli. Ipak, više informacija bit će poznato kada se zvanično oglase Manchester United i Zlatan Ibrahimović. Nadamo se da ovo nije kraj jedne blistave karijere, nije zaslužio da ode na ovakav način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi