Shawcross zaludio United, Liverpool i Juve?

Stoper Stoke Cityja meta velikana

Shawcross zaludio United, Liverpool i Juve?

E. Škorić

Ryan Shawcross (23) svojim sjajnim nastupima ove sezone u dresu Stoke Cityja zaludio je nekolicinu "malo većih" klubova. Pored Manchester Uniteda i Liverpoola, navodno ga želi i talijanski Juventus.

Bivši mladi engleski reprezentativac i nekadašnji stoper Manchester Uniteda, Ryan Shawcross, mogao bi u Novoj godini nastupati u nekom drugom klubu.

On je prije dvije godine iz Crvenih vragova, gdje skoro nije dobivao šansu, prešao u Stoke City, no njegove odbrambene sposobnosti ove su sezone 'isplivale' na površinu.

Sada na Old Traffordu žele vratiti 23-godišnjaka, u igru je i Liverpool koji traži zamjenu za operiranog Jamiea Carraghera, a pojavio se još jedan klub.

Prema pisanju Sky Italije, riječ je o torinskom Juventusu koji je spreman ponuditi 20 miliona eura. Međutim, navodno je riječ o ponudi koja bi, pored novca, Stokeu iz Torina donijela i jednog igrača Stare dame. United, navodno, sprema u gotovini ponuditi 17 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti