Shearer zna kada će Kane napustiti Tottenham

Kraj je vrlo blizu

Shearer zna kada će Kane napustiti Tottenham

Legendarni engleski napadač Alan Shearer smatra kako će Harry Kane napustiti Tottenham ako klub iduće sezone ne osvoji ni jedan trofej.

Kane je već godinama unazad prva zvijezda Pijetlova iz Londona, ali sigurno ga frustrira činjenica da s klubom ne može osvojiti ni jedan trofej.

Za njegove usluge interesuju se brojni evropski velikani i Sjherer smatra da će im Kane moći odoljeti još samo ovog ljeta.

"Moja pretpostavka je da će, ako ništa ne osvoji u narednih 12 mjeseci, Kane otići iz kluba", kaže Shearer za Match of the Day: Top 10 podcast i dodaje:

"Odradit će još jednu godinu, ja mislim, i ako ništa ne osvoji onda će otići".

Kane je od januara mjeseca povrijeđen a treninzima bi se trebao vratiti sredinom aprila mjeseca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Premiership je trenutno prekinut i pitanje je šta će biti sa sezonom.

Za usluge engleskog napadača interesuje se mnogo klubova. U prvom redu tu su Manchester United, Real Madrid i Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti