Sherwood: I kada priča o sudijama, Mourinho zna šta radi

Menadžer Aston Ville

Sherwood: I kada priča o sudijama, Mourinho zna šta radi

Menadžer Aston Vile Tim Sherwood komentarisao je priče o suđenju koje već mjesecima dolaze od strane Josea Mourinha.

Portugalac na klupi Chelseaja je pobornik teorije da se protiv njegovog kuba vodi kampanja.

"Kada Mourinho priča o sudijama i famoznim kampanjama, on savršeno dobro zna šta radi. Sve je to proračunato jer to radi u cilju ostvarivanja prednosti nad drugim ekipama", rekao je Sherwood i dodao:

"Gledao sam ga u finalu Liga kupa protiv Tottenhama. Spursi su igrali dobro do trenutka kada su primili gol, a tada sam pogledao Mourinha i vidio zanimljivu scenu".

"Čini se kao da je pogledao na svoj sat i u sebi mislio da je pogodak pao 40 sekundi ranije nego što je trebao. Međutim, to je Mourinho i on može sve šta poželi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti