Sheva: Nemam ništa protiv Mourinha

Laž engleskih novina

Sheva: Nemam ništa protiv Mourinha

Edmir Škorić

Mediji su tvrdili kako je Ukrajinac Andriy Shevchenko krivio Jose Mourinha zbog loših rezultata Chelsea, no Sheva tvrdi da to nikada nije govorio, štoviše poštuje karizmatičnog Portugalca.

Sheva je bio izvanredan u remiju Intera i njegovog kijevskog Dynama. Ranije su Shevchenko i portugalski trener Intera Jose Mourinho zajedno boravili u Londonu, te su mediji pisali kako je tada neuspješni Chelseaov napadač krivio Mourinha za negativne rezultate.

"Želim da ponovim kako ne postoji apsolutno ništa osobno između Mourinha i mene. Nikada nisam govorio ništa loše o njemu, engleske novine pisale su laži i zapravo sam ga puno poštovao kao trenera", kazao je bivši napadač Chelsea i Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.