Sheva: Platili smo nedostatak iskustva

Dynamo poražen protiv Intera

Sheva: Platili smo nedostatak iskustva

Edmir Škorić

Dynamo Kijev golom Shvechenka poveo je u sinošnjem ogledu protiv Intera, no u zadnjih nekoliko minuta Milito i Sneijder preokrenuli su rezultat u korist gostiju iz Milana.

"Mislim da smo platili cijenu za nedostatak iskustva. Nakon fantastičnog prvog polovrumena, mi nismo mogli više kontrolirati tempo, ali imamo i mnogo mladih igrača koji nisu znali kako se nositi sa situacijom", kazao je Shevchenko, najveća fudbalska ikona u Kijevu.

"Poznavajući Jose Mourinha, on je zaista išao na sve ili ništa, riskirao je bacajući sve karte u napad. Mi smo mogli puno bolje iz kontranapada."

"Sve je za nas još uvijek otvoreno i ako pristupimo preostalim dvjema utakmicama kao sinoć u prvom poluvremenu, mislim da onda Dinamo ima šta da kaže", završio je bivši napadač Milana i Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.