Sheva pred Barcu: Moramo vjerovati u sebe
Shevchenko ponovo strah za Nou Camp?

Ukrajinci na teškom gostovanju

Sheva pred Barcu: Moramo vjerovati u sebe

E. Škorić

Poslije 12 sezona Shevchenko će u dresu kijevskog Dynama ponovo igrati protiv Barcelone na Nou Campu, ovaj put su Ukrajinci u dosta gorem položaju, ali bivši napadač Chelsea vjeruje da se može do povoljnog rezultata.

Prije 12 godina Shevchenko je u dresu Dynamo Kijeva postigao hat-trick Barceloni, a sada se vraća dosta stariji, ali i dosta slabiji. Barcelona brani naslov Evropskog klubskog prvaka, svjestan je toga i Andriy Shevchenko, koji vjeruje da su Katalonci strašan tim, te da imaju velikog trenera.

"Barcelona je najbolja momčad prošle sezone, pod vodstvom najboljeg trenera i najboljih igrača na svijetu", kazao je Sheva za službenu stranicu kijevskog kluba.

"Igrači moraju pokazati stav, borbenost. Govorim iz iskustva, znam da moramo dati sve od sebe protiv ovakvog tima. Mi moramo vjerovati u sebe i pozitivan rezultat", završio je.
U drugom susretu skupine sutra će Inter biti gost Rubinu iz Kazana, što će biti prilika i za Katalonce i za Milaneze da dođu do svoje prve pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.