Signori: Volio bih trenirati Lazio

Serie A

Signori: Volio bih trenirati Lazio

Legendarni napadač Lazija i Bologne, Giuseppe Signori trenutno se nalazi pred završetkom studija za nogometnog trenera, a talijanski mediji već ga stavljaju u kontekst budućeg trenera Lazija.

„Ja u Laziju?. Niko me još nije kontaktirao, ali trenutno sam pri kraju sa školovanjem za trenera i moje ambicije u budućnosti su da radim kao trener. Nadam se da ću jednog dana trenirati Lazio i moram reći da bi bilo izvrsno ponovo čuti skandirati navijače Lazija, makar kao trener“, rekao je talijanskim medijima Peppe Signori, koji je u svojoj karijeri u Seriji A postigao 187 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.