Sigurne pobjede Spartaka i Vojvodine

Jelen Superliga Srbije, 3. kolo

Sigurne pobjede Spartaka i Vojvodine

Edmir Škorić

Danas je odigrano svih pet mečeva 3. kla Jelen Superlige Srbije. Pobjede su ostvarili Borac, Spartak i Vojvodina.

Borac Čačak je savladao Metalac autogolom Pavlovića iz 59. minuta. Vojvodina je u Novom Sadu savladala Javor rezultatom 2:0, a oba gola za domaći tim postigao je Merebašvili.

Istim rezultatom je Spartak Zlatiborvoda savladao Čukarički. Poveli su domaći golom Ubiparipa u 48. minutu, a tačku na 'i' stavio je Bratić u 83. minutu.

Pogodaka nije bilo u duelu Rada i Sloboda Pointa iz Sevojna, dok su 1:1 odigrali Smederevo i BSK Borča. Sutra se sastaju Hajduk Kula - Inđija, OFK Beograd - Partizan, te Crvena Zvezda - Jagodina.

Rezultati 3. kola Jelen Superlige:
Borac Čačak – Metalac 1:0 (0:0)
Pavlović 59 ag
Spartak Zlatibor voda – Čukarički 2:0 (0:0)
Ubiparip 48, Bratić 83
Smederevo – BSK Borča 1:1 (0:0)
Ranković 58 – Stojanović 69
Vojvodina – Javor 2:0 (1:0)
Merebašvili 45, 62
Rad – Sloboda Point Sevojno 0:0

Nedjelja:
Hajduk Kula – Inđija
OFK Beograd – Partizan
Crvena zvezda - Jagodina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.