)
Silenzio stampa u Interu

Nakon remija sa Sampdorijom

Silenzio stampa u Interu

Prvak Italije Inter odlučio se na bojkot medija nakon remija bez golova (0:0) sa Sampdorijom u susretu 25. kola Serije A.

Tu je utakmicu aktuelni prvak Serije A završio sa devet igrača nakon što je sudija dvoboja Tagliavento isključio dvojicu u samo sedam minuta igre u prvom poluvremenu. Walter Samuel dva je žuta kartona dobio u 28. i 31. minuti, a Ivan Cordoba u 33. i 38.

Jose Mourinho, trener Intera, tokom susreta je već pokazao šta misli, smijući se reakcijama sudija i oštro protestvujući, ali i pred kamerom podižući ruke pretvarajući se da na njima ima lisice.

Potpuno objašnjenje njegovih poteza mediji ipak neće dobiti s obzirom na tretman koji imaju u Seriji A, u Interu su se odlučili okrenuti medijima leđa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti