Šilić vjeruje u novi trijumf

Šilić vjeruje u novi trijumf

Junak Širokog Brijega u prošlom kolu bio je Dalibor Šilić. Iskusni kapiten ušao je u posljednjih pola sata, te na isteku meča postigao lijep gol dovoljan za važan trijumf Širokobriježana na stadionu Koševo.

I kapiten je istakao zadovoljstvo rezultatima tokom prva tri kola, uz nadu da će Široki i večeras doći do pobjede nad Rudarom.

"Možda smo mogli više u Bijeljini protiv Mladosti, ali je bolje ovako.Pobijedili smo jednog od direktnih konkurenata u borbi za vrh na njihovom stadionu. Ne možemo biti nezadovoljni, dobro smo otvorili novu sezonu," kaže kapiten Širokog.

Bodovi osvojeni na Koševu pravu potvrdu trebali bi dobiti večeras na Pecari. Gostovat će Rudar koji je nedavno Pod Bijelim brijegom iznenađujuće došao do boda.

"Ne smijemo se opustiti ili podcijeniti protivnika. Uz maksimalno zalaganje i trud siguran sam u novi trijumf. Već je pomalo osjetan umor kod igrača obzirom na evropska putovanja," dodao je Šilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.