Šiljak: Martinez će sigurno biti od koristi našem timu

Trener u stručnom štabu NK Travnik

Šiljak: Martinez će sigurno biti od koristi našem timu

Samir Mlaćo

NK Travnik jučer je slavio minimalnu pobjedu nad ekipom Jadrana iz Ploča (1:0). Utakmicu je presudio svojim golom Alejandro Martinez.

“Ova kontrolna utakmica je odlično poslužila kao dobra provjera za igrače koji su igrali manje u dosadašnjim pripremnim utakmicama, a odmaralo je sedam igrača koji su jutros imali trening. Oscilacije u igri mladih igrača su velike što je i razumljivo, a ima i nakupljenog umora jer momci odlično rade na treninzima”, izjavio je Mirsad Šiljak prvi pomoćnik šefu stručnog štaba NK Travnik.

“Jučer nismo zadovoljni igrom prema naprijed, u veznom redu moramo imati brži protok lopte prema protivničkom golu. Istaknuo bih Alejandra Martineza koji poslije faze adaptiranja svakim danom pokazuje da će biti od koristi našem timu u proljetnom dijelu prvenstva”, dodao je Šiljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi