Šiljak: Samo nas pobjeda interesuje

Šiljak: Samo nas pobjeda interesuje

Nakon gostujućeg poraza od Veleža nogometši Travnika danas će na svom terenu dočekati jednog od svojih najvećih rivala, ekipu Čelika, a nakon pauze zbog tri žuta kartona odnosno povreda u ekipu Vezira se vraćaju Sarajčić, Varupa, Pranjković, te jedan od ponajboljih igrača sredine terena Mirsad Šiljak.

Ekipa Čelika je tradicionalno nezgodan protivnik na Piroti, u slučaju pobjede Veziri ostaju u trci za četvrtu poziciju koja možda znači izlazak na evropsku scenu stoga je današnji komšijski derbi od velike važnosti za ekipu Travnika.

-Mi ćemo danas ići na pobjedu, sigurno će biti veoma dobra i neizvjesna utakmica ali se nadam da ćemo mi ipak na kraju slaviti. Dodatni pozitivni pritisak na igrače daje činjenica da će stadion biti pun, što od strane domaćih navijača tako i gostujućih. Do kraja sezone nadam se da ćemo osvojiti sto više bodova i zauzeti tu četvrtu poziciju koja nam je i krajnji cilj", rekao je vezista Travnika, Mirsad Šiljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.