Silva bi u Liverpool
David Silva

Silva bi u Liverpool

Krilo Valencije i reprezentativac Španije David Silva izjavio je kako mu je želja preći u Liverpool, iako je interes pokazao i Juventus.

Za Silvu su interes pokazali i španski velikani, Real Madrid i Barcelona, ali su Liverpool i Juventus bili konkretniji i poslali svoje predstavnike na razgovor sa zvijezdom Valencije.

Međutim, Silva je veliki poštovalac rada trenera Redsa Rafaela Beniteza, te je u izjavi za lokalni radio u Valenciji kazao kako mu je želja otići na Anfield, te da je vrlo moguće da se to i obistini u narednih nekoliko sedmica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.