Silva: Ganso će otići u Inter

Leonardo uvijek ima prave riječi

Silva: Ganso će otići u Inter

Thiago Silva, stoper Milana, vjeruje da će Ganso, veznjak Santosa, na ljeto preći u Inter zbog Leonarda.

Ganso je jedan od najperspektivnijih igrača na svijetu, a za njegov potpis se bore dva milanska giganta.

Silva vjeruje kako će on na ljeto preći u redove Nerazzurra. Također je otkrio i da je Leonardo imao veliki uticaj na njegov transfer u Milan.

"Leonardo je veoma važan za moju karijeru. Otkrit ću vam malu tajnu. Bio sam pred potpisom za Inter. Zatim, Leonardo me počeo zvati na telefon", rekao je Silva, dodavši:

"Govorio mi je o timu, mojoj budućnosti... Nakon nekoliko sedmica odbio sam Inter i potpisao za Milan. Mislim da će se isto desiti i sa Gansom".

"Nažalost, neće biti lako nagovoriti Gansa da odbije Inter, jer je Leonardo tamo. On uvijek ima prave riječi", dodao je brazilski stoper.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.