Silva: Imao sam razgovore sa Barcelonom

Silva: Imao sam razgovore sa Barcelonom

Thiago Silva, stoper Milana,  otkrio je da je pregovarao sa Barcelonom oko mogućeg rtransfera, ali kako kaže sve ovisi o dogovoru klubova.

Brazilski defanzivac nedavno je potpisao novi ugovor sa Milanom, a ranije je govorio kako bi volio karijeru završiti na San Siru. No, izgleda da je otvooren za prelazak u Barcelonu.

"Imao sam kontakt sa ljudima iz Barcelone. Zaista je bilo lijepo biti u mogućnosti  razgovarati s njima, ali sada sam u Milanu", rekao je Silva, dodavši:

"To je bilo samo dva ili tri mjeseca nakon što sam obnovio svoj ugovor do 2016. godine, tako da će morati razgovarati izravno sa klubom".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.