Silva nagovijestio povratak u Milan u budućnosti

Silva nagovijestio povratak u Milan u budućnosti

E. Škorić

 Prema pisanju Gazzette dello Sport, brazilski stoper Thiago Silva mogao bi se vratiti u Milan. Zapravo, sam Brazilac je to nagovijestio...

Silva (29) u Milanu je proveo tri prekrasne godine prije nego je 2012. godine u velikom transferu, nakon Zlatana Ibrahimovića, dres Rossonera zamijenio dresom PSG-a.

Etabilirao se od tada u ponajboljeg braniča na svijetu. S PSG-om je osvojio naslov prvaka Francuske, a njegov klub postaje sve dominantniji i u Evropi.

"Nedostaje mi italijanski nogomet jer sam ga uvijek volio i gledao sam utakmice Serije A kad sam bio malo. Bio sam sretan što igram u Seriji A dok sam nastupao za Milan. Nadam se da ću se jednog dana vratiti", izjavio je Silva.

Naravno, odmah su se italijanski mediji raspisali o skorašnjem povratku Silve u Milan, ali za sada se to čini nemogućim...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.