Silva: Ostajem u Milanu do kraja ugovora

Silva: Ostajem u Milanu do kraja ugovora

Thiago Silva rekao je kako će održati razogore sa Milanom sljedećeg mejseca kako bi ih uvjerio u svoju predanost dresu Rossonera.

Brazilski stoper povezivan je sa Barcelonom što je uznemirilo navijače Milana. Ipak, Silva ističe da će ustati na San Siru do kraja ugovora.

"Ostat ću u Milanu do kraja ugovora, a onda ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Nedavno sam produžio ugovor do 2016. godine i to je dovoljno vremena da shvate da možemo ostati zajedno do kraja života", rekao je Silva, dodavši:

"Sada sam skoncentrisan samo na Copa Americu, ali kada se vratim u Italiju, razgovarat ću sa Adrianom Gallianijem kako bi rasčistili stvari".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.