Silva želi ostati u Milanu još 10 godina

Silva želi ostati u Milanu još 10 godina

Defanzivac Milana, Thiago Silva, otkrio je da bi volio postati kapiten Rossonera u budućnosti,  te se nada da će potpisati novi petogodišnji ugovor po isteku važećeg.

"Nadam se da ću u budućnosti postati kapiten momčadi. Moj ugovor sa Milanom vrijedi do 2016. godine, a tada ću razgovarati sa Adrianom Gallianijem o produžetku saradnje na još pet godina. Vidjećemo šta će se dogoditi", rekao je brazilski defanzivac.

U posljednje vrijeme se još jedan Brazilac povezuje sa dolaskom u AC Milan, a to je mlada zvijezda Santosa, Ganso. 

"Ako bi doveli Gansa u januaru, smatram da bi napravili veliku razliku u kvaliteti momčadi", kratko je prokomentarisao Silva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.