Silvestre i Werder se dogovorili

Sky Sport tvrdi

Silvestre i Werder se dogovorili

Edmir Škorić

Prema pisanju Sky Sporta, bivši defanzivac Manchester Uniteda i Arsenala Mikael Silvestre pristao je potpisati ugovor sa njemačkim bundesligašem Werderom iz Bremena.

Werder je još početkom sedmice saopštio kako ima namjeru dovesti Silvestrea, obzirom da je iskusni Francuz slobodan nakon što mu je istekao ugovor sa londonskim Arsenalom.

Sky Sport javlja kako su iz Bremena kontaktirali 33-godišnjeg igrača, te je, navodno, dogovor postignut. Ostaje samo da Silvestre u ponedjeljak prođe liječnički pregled, te službeno postane član "zeleno-bijelih".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti