Simao: Možemo pobijediti Brazil

Optimizam u redovima Portugala

Simao: Možemo pobijediti Brazil

Edmir Škorić

Polufinalista iz prošlog Svjetskog prvenstva, Portugal, u skupini će igrati protiv Brazila, a portugalski reprezentativac  Simao vjeruje da njegova momčad može nanijeti poraz peterostrukom svjetskom prvaku.

Portugal igra u "skupini smrti" zajedno sa Brazilom i Obalom Slonovače, dok je jedini autsajder Sjeverna Koreja.

"Portugal ima nekoliko najboljih igrača u Europi, sa puno ambicija i to je vrlo jedinstvena i snažna momčad. Uvijek je važno početi SP pobjedom. Ne želimo ući u treću utakmicu protiv Brazila sa činjenicom da moramo pobijediti, ali ako bi nam trebala pobjeda, zašto ne? Nekoliko smo ih puta prije pobijedili", kazao je Simao.

Postoji mogućnost da se u osmini finala susretnu Španija i Portugal i to ako jedni završe na prvom, a drugi na drugom mjestu svoje skupine.

"Bit će teško ako budemo morali igrati protiv Španjolske, jer ipak su oni europski prvaci", dodao je 30-godišnjak koji igra u madridskom Atleticu.

Simao priznaje kako je Nanijevo odsustvo veliki udarac za Portugal.

"Naravno da je to veliki udarac za nas, on je dobar igrač i nažalost je povrijeđen. Tužni smo, ali imamo puno dobrih igrača koji mogu igrati na toj poziciji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.